ZUPY
- Rosół drobiowy z makaronem
- Krem borowikowy z grzankami
- Krem brokułowy z prażonymi migdałami
- Krem dyniowy z pestkami dyni - sezonowo
- Krem z białych warzyw z grzankami
DANIE DŁÓWNE
- Schab pieczony w kompozycji z filetem drobiowym faszerowanym (pieczarkami i cebulką), ziemniaki oraz zestaw surówek
- Schab pieczony w kompozycji z filetem drobiowym faszerowanym szpinakiem, ziemniaki oraz zestaw surówek
- Rolada wieprzowa faszerowana mięsem wieprzowo-drobiowym, ziemniaki oraz zestaw surówek
- Pieczeń wieprzowa w kompozycji z filetem drobiowym faszerowanym serem feta i pomidorami, ziemniaki oraz zestaw surówek.
- Rolada ze schabu w ziołowym aromacie, ziemniaki oraz zestaw surówek
- Polędwiczki wieprzowe z sosem borowikowym, ziemniaki oraz zestaw surówek +3zł/os
- Filet drobiowy zwijany w boczku w sosie z zielonego pieprzu, ziemniaki oraz zestaw surówek
- Filet drobiowy zapiekany z serem wędzonym i żurawiną, ziemniaki zestaw surówek
KOLACJA I
- Zupa Bogracz (mięso wieprzowe, ogórki kiszone, papryka marchew, pietruszka, pieczarki, cebula)
- Zupa francuska na białym winie podawana z tartym parmezanem.
- Krem serowy podawany z ziołowymi grzankami
- Zupa węgierska (mięso wieprzowe, pomidory, mix papryk w tym papryczka ostra, cebula, czosnek)
- Krem z dyni podawny z prażonym słonecznikiem-sezonowo
- Krem borowikowy
- Kwaśnica na żeberkach z ziemniakami
KOLACJA II
- Kieszeń drobiowa nadziewana bakaliami w sosie śmietanowym, ryż paraboliczny, surówka z kapusty pekińskiej.
- Soczysta karkówka duszona w sosie winno-żurawinowym, czastki ziemniaczane, surówka z czerwonej kapusty.
- Polędwiczka drobiowa podawana z pesto z zilonego groszku, cząstki ziemniaczane kapusta modra
- Karkówka pieczona z warzywami podawana z sosem chrzanowym, czastki ziemniaczane.
- Dorsz pieczony w sosie śmietanowo-koperkowym, ryz z warzywami.
- Filet drobiowy zapiekany ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, makaron tagiatelle.
KOLACJA III serwowana porcjowo
- Szaszłyki z poledwiczek drobiowych w chrupiącej panierce z sosem słodko-kwaśnym lub czosnkowym
- Podudzie drobiowe nadziewane, surówka z kapusty pekińskiej.
- Skrzydełka w chrupiacej panierce (podawe z sosem słodko-ostrym.
- Gril mix (kiełbasa.kaszanka,udka,papryka,cukinia,cebula)
KOLACJA IV
- Barsz czerwony na żeberkach wędzonych (dodatki do kolacji IV: Krokiet z kapustą i pieczarkami, Kapuśniaczki, Paszteciki, Kaszaczki)
- Żurek po staropolsku
SAŁATKI (3 do wyboru)
- Sałatka pieczarkowa (pieczarka marynowana, ogórek konserwujący, jajka, szczypior, majonez, przyprawy)
- Sałatka jarzynowa (marchewka, pietruszka, seler, groszek, ogórek kiszony, cebula, ziemniaki, majonez, przyprawy)
- Sałatka z gyrosem (kurczak, ogórek kiszony, kukurydza, kapusta pekińska, majonez, ketchup, przyprawy)
- Sałatka grecka (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, cebula czerwona, oliwki, ser feta, sos winegret)
- Sałatka z brokułami (brokuły, kalafior, pomidor, oogórek, jajko, szczypiorek, papryka słodka, majonez)
- Sałatka z Tortelini (szynka, ser zółty, kukurydza, pomidorki, ogórek, przyprawy, majonez)
- Sałata z ananasem (ananas, kurczak, kukurydza, ser żółty, jajko, papryka marynowana, majonez, przyprawy)
- Sałatka z makaronem ryżowym (szynka, papryka, ogórek, koperek majonez)
- Sałatka z tortelini (tortelini serowe, szynka papryka,ogórek zielony, szczypiorek, majonez przyprawy)
- Sałatka z rukolą i tortelini (tortelini serowe,mix sałat z rukoląpomidorki suszone,zielony słonecznik,sos winegret)
ZIMNA PŁYTA
- Ruloniki szynkowe z pasta chrzanową
- Nuggetsy podawane z sosem czosnkowym
- Rolada z kurczęcia
- Tortilla z kurczakiem grilowanym.
- Rolada z kurczęcia.
- Rolada serowa faszerowana kurczakiem i pieczarkami
- Galaretka drobiowa
- Galaretka wieprzowa z warzywami
- Rolada serowa faszerowana kurczakiem i pieczarkami
- Boczek nadziewany mięsem mielonym z sosem musztardowym.
- Wędliny
- Pomidory z mozzarellą
- Łosoś na grzankach z serkiem i oliwką
- Śledź po żydowsku (cebulka + koperek)
- Śledź w oleju lnianym
- Śledź w śmietanie
- Śledz po węgiersku
- Rolada szpinakowa z twarożkiem i łososiem
- Rolada słoneczna z szynką i serkiem.
- Schab nadziewany śliwką i morelą podawany z sosem chrzanowym
DANIA WEGETARIŃSKIE
- Krem pomidorowy
- Krem brokułowy z prażonymi migdałami
- Medalion wegetariański (a'la kotlet)
- Dorsz smażony panierowany
- Makaron tagiatelle ze szpinakiem
- Makaron penne w sosie śmietanowym
- Risotto z warzywami
- Papryka pieczona z ryżem i warzywami
NAPOJE ZIMNE I GORACĘ (bez ograniczeń)
- stół kawowo-herbaciany
- soki, kompot, woda niegazowana z cytryną i miętą
DODATKOWO OFERUJEMY
- Stół wiejski
- Pieczonego prosiaka
- Fontennę alkoholową
- Fontannę czekoladową